Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en isabetli fiyat politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belirli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği mevzusundaki bilgi birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve çağdaş düşüncemlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza porte katmayı hedeflemektedir.

Yangın merdiveni, binalarda eleştiri bir emniyet özelliğidir ve yangın veya sair müstacel durumlarda binada bulunanların emniyetli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını elde etmek muhtevain mutasavvertır. Yangın merdivenleri ekseri çelik veya güçlü kabil malzemelerden dokumalmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Bu nedenle daha yüce bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında koruma sağlamaz ve bu nedenle elan düşük bir fiyata sahiptir.

Umumiyetle yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, akse anlarında insanların yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Fakat aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda yekta yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması ıztırari olarak kabul edilmektedir.

İnsanların yaşamını kurtaran yangın kapısı; bununla yetinmeyerek yangının farklı bölgelere yayılmasına da yük olabilir. Bu sayede, yangının yaratması beklenen ekonomik etkilerini en aza indirir.

Özellikle duygulu ve giranbaha materyallerin evetğu odaların baplarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini katkısızlar.

Yangın bapsı özelliklerinden nazire eylemek gerekir ise şu özellikleri taşıyan bir kapı yeğleme ettiğinizden tehlikesiz olmanızı öneririz;

Yangın eminği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin henüz erdemli evetğu alanlarda da yeğleme yangın kapısı edilir.

 60dk ve 120dk kabil vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı fen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını ahenkli kontroller ile denetlemek ve gözlemek değerlidir.

Report this wiki page